Zero waste v kavárně či restauraci: Proč a jak neprodukovat odpad?

16. 05. 2018

Problematice odpadu v gastronomii se v nedávno realizovaném projektu věnovala organizace Hnutí Duha ve spolupráci s brněnskou kavárnou Tři ocásci. Výsledkem jejich snažení se stala příručka Jak se stát zero waste kavárnou, jež hlavní kroky na cestě k nulovému odpadu skvěle shrnula. O této iniciativě i konkrétních tipech jsme se bavili s Romanou Kaclíkovou z Hnutí Duha, která na projektu i příručce pracovala.

Celý článek na Storyous.com

Bára Kebová, Storyous
Zero waste v kavárně či restauraci: Proč a jak neprodukovat odpad?

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací