Vzdělávací seminář projektu Slow Food CE

31. 03. 2018

První vzdělávací seminář v rámci projektu Slow Food CE se konal v Brně na konci března

28. března se v Tržnici Brno shromáždila pracovní skupina, aby projednala možnosti spolupráce při mapování a rozvíjení gastronomického dědictví města Brna a regionu Jižní Moravy.

Zástupci města Brna, jihomoravského kraje, univerzit a středních škol, maloobchodníci, vinaři a neziskové organizace sdíleli své znalosti o místním gastronomickém dědictví a diskutovali o způsobech a prostředcích, jak ho mapovat a využívat k udržitelnému rozvoji města.

Tom Václavík
Vzdělávací seminář projektu Slow Food CE

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací