Praktické dílny v rámci festivalu Ochutnejte rozmanitost jižní Moravy se opět těšily zájmu veřejnosti

30. 08. 2019

Zajímavé praktické kulinářské dílny probíhaly také v srpnu. Podívejte se, jak to vypadalo. 

Praktická kulinářská dílna - Základy kváskového pečení

Chef"s table - Tříchodové menu připravené ze sezónních plodin jižní Moravy nabídnul Executive chef Cafe bar Morgal Brno Radim Procházka.

am
Praktické dílny v rámci festivalu Ochutnejte rozmanitost jižní Moravy se opět těšily zájmu veřejnosti

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací